Dzisiaj jest: 25.4.2024, imieniny: Jarosława, Marka, Wiki
WYBIERZ JĘZYK

Wpis/recenzja z kategorii: ROOT

  • Wywiad

    zachodnio-pomorskie, Gryfice
    Kopchani dzisiaj zapraszam Was na wywiad z Eweliną C.Lisowską  Wiitaj kochana. Dziękuję Ci bardzo, że zgodziłaś się odpowiedzieć na kilka moich pytań. Zarówno ja jak i czytelnicy chętnie poznamy kilka newsów o Tobie i twojej twórczości. - Na początek może powiesz nam coś o Sobie? Czym się
    Dodano: 27.04.2023
  • ,, Łączka.Czarna kostka ".

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Witajcie, kochani ????. Dzisiaj przychodzę do was z moją recenzją patronacką. ???? Autor: Wanda Siubiela. ???? Tytuł: „Łączka. Czarna Kostka.”. ???? Wydawnictwo: Bookplan.pl. Każdy z nas pamięta i pewnie wspomina swoje pierwsze zauroczenie, pierwszą miłość, pierwszą intymną sytuację i te emocje,
    Dodano: 23.04.2023
  • Wszystkie randki Moniki

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Kochani dzisiaj przychodzę do was z oto z takim cudeńkiem. Autor: Marta Clarkx. Tytuł: „Wszystkie randki Moniki”. Wydawnictwo: Wydawnictwo Dlaczemu  Kochani jest to debiut tej autorki i powiem szczerze doskonały. ???? Każdą z nas miała bądź ma taki okres w swoim życiu, że szuka na siłę tego
    Dodano: 20.04.2023
  • Wiek- Nieważny ,, Szukajac siebie" cz1

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Kochani dzisiaj przychodzę do was z historią dziewczyny, która w codziennym życiu próbowała odnaleźć siebie. ???? Autor: Ewelina C. Lisowska. ???? Seria: Wiek – Nieważny cz. 1. ???? Tytuł: „Szukając Siebie”. ???? Wydawnictwo: #wydawnictworomanse. Pieniądze wiele ułatwiają i są nam potrzebne, ale
    Dodano: 17.04.2023
  • Deeper Love

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Witajcie, kochani ????. Zapraszam was na historię, w której kobiety po raz kolejny pokazują klasę????. ???? Autor: Karolina Milcarz. ???? Tytuł: „Deeper Love”. ???? Wydawnictwo: Wydawnictwo Magia Słów Magda Młoda, ambitna, pracowita miłośniczka zwierząt, a do tego studentka. Dziewczyna, która
    Dodano: 16.04.2023
  • Dyrektor Generalny

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Kochani zapraszam Was na znakomite romansidło. ???? ???? Autor: ???? Tytuł: ???? Wydawnictwo: Olivia ma zasobą burzliwą relacje rodzinną. Mieszka „na swoim” wraz z partnerem i jest oddana pracy, a pracuje jako asystentka prezesa firmy. Dziewczyna jest ambitna, sumienna i do bólu pracowita. A szef
    Dodano: 13.04.2023
  • ,,Pomiędzy kłamstwami"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Kochani zapraszam Was na historię pisaną życiem w czasach wojny. ♦️Autor: Maja Drozd  ♦️Tytuł: „Pomiędzy kłamstwami”. Willi Oldenburg jest oficerem Wehrmachtu. Nigdzie nie mieszka na stałe, mieszka tam, gdzie wyślę do wojsko. Jednak jest jedno miejsce, które skradło mu serce Warszawa. Mimo że
    Dodano: 07.04.2023
  • ,, Pizza, Tinder i prosecco"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Julia, Szalona i Cicha to trzy najlepsze przyjaciółki. Trzy zwariowane przyjaciółki, które kochają Włochy. A może i wszystkich włochów. Każdą z dziewczyn ma inne marzenia i podejście do życia. Ale łączy jej jedno aplikacja Tinder. Te trzy zwariowane dziewczyny wybierają się na wakacje do Włoch, a
    Dodano: 30.03.2023
  • ,, Contadina. W sieci kłamstw"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Zapraszam was w podróż przepięknej miłość od pierwszego wejrzenia! Mafijnej miłości. Fabio i Sofia poznali się w czasach szkolnych. On pochodzący z wyższych stref, dobrze ubrany budzący w rówieśnikach strach I zachwyt. Ona cicha myszka, skromna, płochliwa i nowa w ich klasie. Gdy Fabio staje w
    Dodano: 30.03.2023
  • ,, Sabatia. Odrodzenie"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Zahara Pederaza zostaje poddana ogromnej próbie. Na jej oczach w jej 18 urodziny ginie cała rodzina Ona sama przeżyła gdyż była w tym czasie w objęciach ukochanego Tobiasa. Jednak i on zostaje ranny. Simon pomaga im uciec z miejsca tragedi ale ktoś ich samochód taranuje. A pozniej nic tylko
    Dodano: 25.03.2023
  • ,, Sabatia. Zemsta"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Zahara Pederaza jest najmłodsza z rodzeństwa. Nad sobą ma dwóch starszych braci. Jednak rodzina w jakiej się wychowyje nie jest taka zwyczajna. Jej ojciec Don Sergio jest bossem mafijnej rodziny, a ona sama jest mafijną księżniczką. Jednak dla Dona rodzina jest priorytetem. Zahara jest nastolatką,
    Dodano: 25.03.2023
  • ,, Miliarder do wzięcia'

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Begonia przeżywa właśnie rozwód, zamierza poświęcić te wakacje na znalezienie dawnej siebie i przeżyć przygodę. Podróżuje z psem Żelkiem aż na wyspę gdyż trafił się tani nocleg w luksusowej willi. Normalnie spełnienie marzeń. Begonia, willa, luksusy i Żelek. Wszystko zbyt piękne by było prawdziwe,
    Dodano: 25.03.2023
  • ,, Shade of Revenge"

    cały kraj / Internet, Gryfice
    Chloe i Michael mieszkają z matką w małej rodzinnej miejscowości. Ojca widują raz na jakiś czas, przyswyczaili się bowiem, że mężczyzna pojawią się i znika. Jednak pewnego dnia obiecał im że dowiedzą się prawdy dla czego tak jest. Żedne z nich nie spodziewa się, że ta prawda może modmienić ich
    Dodano: 25.03.2023
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
"Kiedy przeczytam nową książkę, to tak jakbym znalazł nowego przyjaciela, a gdy przeczytam książkę, którą już czytałem - to tak jakbym spotkał się ze starym przyjacielem."
                                   /przysłowie chińskie/
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.